PatricksVilla.com

Det trevligaste semesterhuset i Orlando / Florida

 

Hem
Foton
Villan
Plats
Attraktioner
Kontakta
Priser
Tillgänglighet
Vem är Patrick
Vanliga frågor
Golf
HandlaSemesterdagar är några av årets viktigaste dagar, så varför kompromiss?

Att hyra vår vackra villa är billigare
än du kanske tror.
Börjar vid £150 / €170 / US$190 per dag,
och det priset är för hela villaen,
inklusive alla skatter samt alla verktyg.

 
Upplev spänningen. lyx, stil, imponerande i varje detalj. Ligger precis där du vill vara i Florida. Livsstilen ... golfbanan ... attraktionerna.
Adressen...

PatricksVilla

Men ta inte bara vårt ord för det. Ta en titt på vad tidigare gäster hade att säga gästbok.

 


PatricksVilla erbjuder 4 sovrum och 3 badrum, privat, rymligt boende av hög kvalitet med alla bekvämligheter och mycket mer.

Du är inom 15 minuter av alla Disney-temaparker och alla andra stora attraktioner i Orlando-området. Dessutom har huset utsikt över den 12: e fairwayen och har inga omedelbara grannar till vardera sidan (ett faktum att du inte hittar i många andra semesterhem).

Du vill inte simma i din egen privata pool för att upptäcka att killen bredvid är bara några meter bort och beundrar din vackra kropp.

 

 

Titta inte längre, "PatricksVilla" har fått svaret för dig. Du är mycket nära alla stora attraktioner, köpcentra och restauranger och när du kommer tillbaka efter en actionfylld dag ute, kom hem och slappna av i ditt eget rymliga, fullt luftkonditionerade hus med fyra sovrum med egen privat pool.

Inget hotell kan erbjuda dig denna typ av lyx till en lätt överkomlig pris.

Koppla av runt eller i poolen, se solen gå ner över den 12: e fairwayen, titta på en film på en av våra fem TV-apparater (tre av dem är stor LCD-plattskärms-TV, en med HD-Digital-kabel). Titta på en DVD, eller lyssna på din favorit-CD, både på Panasonic Dolby surround hemmabiosystemet.

Ta med din iPad, iPod, iPhone eller MacBook och njut av dina foton, filmer eller onlinespel / filmer på vår stora HD-TV via vår Apple TV.

Njut av vår gratis och trådlösa höghastighetsinternet och hålla kontakten med resten av världen.

Gratis, obegränsad telefonsamtal inom USA, Kanada och landlinjer till de flesta europeiska länder ingår också.


Fixa några cocktails och snacks i det fullt utrustade köket eller beställa bara en pizza. Du är mindre än en halv mil från två stora stormarknader (24h Wal-Mart och Win-Dixie), många snabbmatställen, pizzeria, banker och apotek.
 

 

PatricksVilla är långt ifrån din normala, standard semester / hyra hem.


Sedan vi köpte huset, har vi spenderat mycket tid, pengar och inte att glömma mycket kärlek och hårt arbete i att dekorera PatricksVilla till högsta standard.


Du kommer att upptäcka att hela huset är möblerat med mycket högkvalitativa möbler och utrustning. Allt var noggrant utvalt av oss själva för att säkerställa att allt matchar. Ta en titt på vår bildsida.


Vi har nyligen renoverat hela bottenvåningen. Vi ersatte mattan med trägolv i köket, vardagsrum, matsalen samt spelområdet.


Dessutom bytte vi ut köket och alla köksmaskiner med de senaste och modernaste apparaterna. Från ugnen till kylskåp är allt helt nytt.


Masterbathroom är också oöverträffad. Marmorgolv, high-end armaturer, upplysta duschkablar och ett underbart bekvämt badkar. Allt detta med moderna ljus och vattenfallskranar.Ta inte bara vårt ord för det. Ta en titt på vår gästbok och se vad våra gäster hade att säga om deras vistelse i PatricksVilla.

 

PatricksVilla ligger i Southern Dunes Golf Community. och är en av egenskaperna spridda över en fantastisk 18-håls golfbana.
Golf kan spelas på plats (använd denna länk för teeavgifter, golfklubbuthyrning och annan information relaterad till Southern Dunes Golf Course).
Den Steve Smyers designade kursen har fått 4 stjärnor av Golf Digest Magazine. Det finns få kurser idag som erbjuder så många strategiska alternativ på ditt tejspot, med gröna konturer som är lika övertygande. Det har en övningsanläggning som skulle göra turistspelarnas mun vatten.
Southern Dunes rankas bland Amerikas 100 bästa moderna golfbanor med sådana kommentarer som Brilliant Course ... Lightning greener ... Golf Digest har gett det ett Fyra stjärnor med kommentarer som ... Fantastisk kurs ... Stora gröna ... A dold pärla ... Vacker layout ... Bunkervärlden. Sand Ridge i Central Florida är en värld bort från Skottlands och Irlands kustlinje, men vid Southern Dunes hittar du en golfupplevelse som matchar en resa till Europa.

Bostadsområdet erbjuder även välskötta tennisbanor (gratis för våra gäster), en lekplats, 3 gemensamma pooler (en är olympisk storlek), ett gym, ett klubbhus med restaurang och inbjudande bar och en golfproffs.

 

Vi är övertygade om att om du jämför våra priser med vad som erbjuds på ett hotell i området, kommer du att uppleva att uppleva den avslappnade Florida-livsstilen i ditt eget lyxiga hem med poolside frukost och lata kvällar som tittar på solnedgångar i Florida som dricker cocktails medan barnen är fullt underhållna med de fantastiska faciliteterna som erbjuds, du kommer inte vilja semestra någon annanstans igen.


 

För din komfort och hälsa har vi installerat den senaste poolrensningstekniken
(Aqua Rite Electronic Chlor Generator)

 

Vår pool är bra för dig och miljön:

Inget mer klorlukt, torr hud eller röda ögon! Det elektroniska systemet använder ungefär 1 tsk salt per gallon vatten. Denna låga nivå av salt ligger under smaken för de flesta människor, men har fortfarande alla fördelaktiga effekter av mjukning av vattnet och hjälper till att förhindra torr hud och sticka ögon som du upplever från andra pooler.

# Kristallklart poolvatten! Vatten så klart och inbjudande, du kommer att älska att simma
# Rätt mängd klor genereras men utan obehaglig klor lukt och irritation
# Vatten har en otvetydlig mjuk, mjuk, silkeslen känsla
# Inte mer torr kliande hud
# Inga fler sveda röda ögon
# Inga fler torra, spröda hårproblem


 

Kolla priser och tillgänglighet, väder och flygguide nedan och
var god kontakta oss för ytterligare frågor och för att göra din bokning.

Du kan alltid ringa oss på +1 808 498 7477

Vi uppmanar dig också att ta en titt på vår On-line Gästbok för att se vad vår tidigare
gäster var tvungna att säga om PatricksVilla och den service de fick.

 

 

 

PatricksVilla

Där du är mer än bara en gäst
 

Hem
Foton
Villan
Plats
Attraktioner
Kontakta
Priser
Tillgänglighet
Vem är Patrick
Vanliga frågor
Golf
Handla

  British Airways - for hotels, car hire, flights