PatricksVilla.com

Hem
Foton
Villan
Plats
Attraktioner
Kontakta
Priser
Tillgänglighet
Vem är Patrick
Vanliga frågor
Golf
Handla

Handla

 

USA är kända för sina köpcentra och de utmärkta fynd man kan få. Orlando är hem för många stora köpcentra. Från temabutiker till butiker och allt däremellan, gör Orlando-området till ett shoppers mekka.

 

Vi har sammanställt en lista över några av de hetaste butikerna tills du tappar platser. Klicka på någon av miniatyrerna för att gå direkt till respektive webbplatser.

 

Florida Mall
8001 South Orange Blossom Trail
Fantastiskt mode, exceptionella matställen och underbara omväxlingar. Det är det som shopparna hittar på Orlandos fantastiska modedestination, Florida Mall. Njut av läckra godbitar vid varje tur. Möjligheterna att koppla av och uppdatera andan finns i överflöd och gott om parkeringsplatser gör att det blir en vind här. Med Burdines, Dillard's, JC Penney, Saks Fifth Avenue, Sears, Nordstrom och Lord & Taylor, tillsammans med mer än 250 specialbutiker. Florida Mall erbjuder oöverträffad shopping i Central Florida! Med en fullständig renovering och utvidgning som avslutades i november 1999, har Florida Mall mer än 50 nya specialhandlare med mer än 25 av dessa butiker som debuterar i Central Florida. Kom ... njut ... återvänd ... till Orlando och Florida Mall - där du helt enkelt hittar den bästa shopping som finns. Ring (407) 854-2339.

 

Mall at Millenia
4200 Conroy Road
Äntligen ett Orlando-galleria för seriösa köpare! Den här har allt, om exklusivt, svanky och ritzy är din stil. Butikerna inkluderar Bloomingdales, Macy's, Cartier, Luis Vutton, Crate and Barrel, Tommy Bahama, Apple och många fler. Orlandos senaste köpcentrum ligger i sydvästra Orlando nära temaparkerna och International Drive, så exklusivt att det till och med har en fullservic concierge och betjänad parkering ($ 3). Köpcentret är lika vackert som varorna i sina butiker, med fossiliserade plattor som pryder golven och en 80-fots lång inomhusström som pryder vattenträdgården. Om du behöver en avkopplande paus från liv och rörelse i shopping, kolla in Grand Court, som har 12 gigantiska LED-skärmar som sänder en mängd olika underhållnings-, utbildnings- och modrelaterade program. Köpcentret är måndag - lördag från 10:00 till 21:30 och söndag 11:00 till 19:00. Ring (407) 363-3555 eller klicka på bilden ovan.

 

Orlando Premium Outlets
8200 Vineland Avenue
Ta med en extra resväska! Designerköp dominerar 50+ designerbutiker i detta köpcentrum, som drivs av Chelsea Premium Outlets. Premium Outlets ligger nära Orlandos största attraktioner och har den största samlingen av designerbutiker i området och erbjuder rabatter på 25 till 65 procent varje dag för många av de hetaste designarna. Utloppet är måndag-lördag från 10:00 till 22:00 och söndag från 10:00 till 21:00. Ring (407) 238-7787.

 

The Lake Buena Vista Factory Stores
Ligger drygt 1 mil från Walt Disney World. Ta I-4, avfart 68, 2 mil söder om State Road 535
Upplev avslappnad shopping med parkeringsplatser i butiken. Välj bland över 300 märkesvaror för designer och namn. Butiker erbjuder direkta kvalitetsvaror med besparingar upp till 75%. World of Coffee and Reese's Food Court erbjuder specialkaffe, desserter och ett brett urval av favoritmat.

 

International Drive
Och sist men inte minst, I-Drive. Ett absolut måste för varje Orlando-besökare, klicka bara på länken till vänster för att ta reda på mer.

 

PatricksVilla

Där du är mer än bara en gäst

 

British Airways - for hotels, car hire, flights  

Hem
Foton
Villan
Plats
Attraktioner
Kontakta
Priser
Tillgänglighet
Vem är Patrick
Vanliga frågor
Golf
Handla