PatricksVilla.com

Hem
Foton
Villan
Plats
Attraktioner
Kontakta
Priser
Tillgänglighet
Vem är Patrick
Vanliga frågor
Golf
Handla

Vem är Patrick?

 


Du kanske har undrat vem Patrick är, den som "äger" denna fantastiska plats i soliga Florida.

Patrick är vår nu 20 år gamla son (ja, bilderna nedan är "lite" äldre, men det ger dig en uppfattning om hur roligt man kan ha i PatricksVilla och i Orlando-området.

Vi, föräldrarna och Patrick, har naturligtvis bott i Florida i nästan fyra år. Efter att ha besökt Orlando och alla dess attraktioner många gånger och alltid stannat kvar i ett av de lokala hotellen beslutade vi en dag att gå för något speciellt. Det var första gången vi stannade i ett fritidshus på Southern Dunes Golf and Country Club och sedan dess ville vi alltid komma tillbaka.

Strax innan vi lämnade Florida i april 2004 beslutade vi att köpa denna fantastiska villa och göra den tillgänglig för andra som njuter av lyxen av att "ha ditt eget hus" med en privat pool i en verkligt fantastisk miljö med solsken året runt.

När vi såg Patrick hoppa i poolen för första gången och se leendet i hans ansikte visste vi att vi tog rätt beslut när vi köpte detta hem. Vi vill att du ska känna på samma sätt när du kommer och besöker oss.

Vi bor nu i USA igen och sköter personligen våra gäster och naturligtvis efter vårt hus. Du pratar aldrig med ett förvaltningsföretag, du pratar alltid med oss, ägarna.

 

 

 


Platsen var en viktig drivrutin för att köpa "PatricksVilla". Inget hus på vardera sidan, söderläge (solsken hela dagen), massor av palmer och utsikt över golfbanan ger dig en avskildhet som bara några andra fritidshus kan erbjuda.

Kom ihåg att detta är en privatägd villa och vi, ägarna, ser till att den hålls till en hög standard och att du njuter av din vistelse hos oss. Du har total frihet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Med det sagt är vi också bara ett telefonsamtal, 24 timmar, 7 dagar i veckan.

 

 

PatricksVilla

Där du är mer än bara en gäst

 British Airways - for hotels, car hire, flights  

Hem
Foton
Villan
Plats
Attraktioner
Kontakta
Priser
Tillgänglighet
Vem är Patrick
Vanliga frågor
Golf
Handla