PatricksVilla.com

Hem
Foton
Villan
Plats
Attraktioner
Kontakta
Priser
Tillgänglighet
Vem är Patrick
Vanliga frågor
Golf
Handla

Sevärdheter i och runt Orlando

 

Med världens största nöjesparker och nästan 2000 km solfylld kust,
Florida har något att dazzle hela familjen.

 

Orlando - där Holiday Dreams blir sanna


Om du är trött på att bara drömma om den perfekta semestern, är det dags att väcka i Orlando för den bästa semestern du och din familj någonsin har haft!
Njut av världens mest berömda nöjesparker, simma med delfiner, flyga en jet, fallskärmshoppning, cowboy ranching, dykning med hajar, titta på isbjörnar och skärmflygning är bara några av de drömupplevande aktiviteterna du kan uppleva på din Orlando-semester.

Med 95 spännande sevärdheter, 4.500 restauranger och 150 golfbanor, är Orlando det semestermål som valts för närmare 5 miljoner besökare varje år.

Och ja, det är verkligen en blomstrande stad bortom temaparkerna. Downtown Orlando är en studie i kontrast. Om dagen är det hjärtat av stadens kommersiella kärna där moderna höghus delar skylinen med historiska viktorianska byggnader. På natten tar downtown en ungdomlig utmaning markerad av trendiga nattklubbar och exklusiva restauranger. Downtown Arts District är också ankare för "Cultural Corridor", med ett antal teatrar, gallerier och scenekonstplatser.

Om du har varit i Orlando innan, återupplev din dröm och upplev de många nya attraktionerna som erbjuds på nöjesparkerna. Eller planera din resa runt de många andra spännande alternativen som kommer att göra det till en helt ny upplevelse lika minnesvärd som din senaste Orlando-semester.

 

 

Nedan finns länkar till några av våra favoritplatser att besöka i Florida.

Det finns för många att sätta dem alla här som du kommer att upptäcka när du besöker.
Några av platserna låter dig köpa biljetter på nätet, för att spara besväret med att behöva köa när du kommer dit.

 

Klicka på någon av bilderna nedan för att gå direkt till respektive webbplats.

 

 

 

Walt Disney World
är säker på att vara hög på din lista över platser att se!

 • Disney's Magic Kingdom
  Förtrollande underhållning, klassiska attraktioner, älskade Disney Characters och spektakulära parader och fyrverkerier på ett ställe där sproget drömmar kan bli sanna.
  Titta på ditt barns ögon lyser upp som Mickey och Minnie dansar under fyrverkerierna i Disneys Magic Kingdom.

 • Epcot
  Attractions and entertainment dedicated to technological innovation and the culture and cuisine of 11 nations
  .

 • Disney's Animal Kingdom
  Världens största djur-tema park full av attraktioner, äventyr och fantastiska djur.

 • Disney's Hollywood Studios
  Utställningar, sevärdheter och turer erbjuder bakom kulisserna glimt av Hollywood-action.

 • Downtown Disney
  Downtown Disney-området har mer än 70 shopping, nöjen och restauranger.
  Indelad i 3 sektioner-Downtown Disney West Side, Downtown Disney Marketplace och Pleasure Island-Downtown Disney-området är ett ständigt föränderligt mål för att hålla erfarenheterna spännande och nya.

 

 

SeaWorld Adventure Park i Orlando kommer ansikte mot ansikte med hajar, bli stänk av delfiner, dängla sedan från Orlandos enda golvlösa berg-och dalbana (Detta är ansett för att vara den längsta, snabbaste ritten av dem alla, i öppna sidovagnar, 7 upp och ner slingor , (3 av dem underjordiska). Och låt oss inte glömma Shamu den världsberömda killervalen.

   

Kennedy Space Center är "utom denna värld".

Om du kontrollerar lanseringsscheman kan du hitta en som äger rum under din semester, även om det innebär att du går upp tidigt kommer du inte ångra det!

Om du inte kan klara av en live shuttle-lansering vid KSC, varför inte stanna hemma och titta på den i High Definition i vår 42-tums LCD-TV. Omedelbart efter lanseringen kan du alltid gå ut till poolen och titta på skytteln klättrar.

 


Volcano Bay

När du behöver lite övernattning från det heta Florida-solskenet, vart ska du huvudet, men din egen pool eller ett av vattenparkerna.

Bilden -länk till vänster tar dig till Universal's Volcano Bay-park, de två till höger tar dig till Disney Waterparks, Typhoon Lagoon och Blizzard Beach.

OCH det finns mycket mer att utforska.

Typhoon Lagoon                Blizzard Beach

 

AQUATICA, Seaworlds Waterpark

Aquatica - en nyckfull, en trevlig vattenpark som bara finns i Orlando och kan bara komma från Seaworld. Där en flod flödar dig genom en undervattensvärld av färgglada fiskar och en annan rasar dig i rullande forsar.

Skivor som snurrar och blötlägger dig, och vår otroliga signaturritning - två fantastiska, slutna rörglas som skickar dig fart genom en livlig lagun fylld med lekfulla Commerson delfiner.

Njut av det fridfulla vattnet i de gigantiska dubbla vågbassängerna och blöt i solen (eller kylskuggan) på den vita sandstranden. Aquatica är där det roliga är oändligt som havet själv.

Massor av breda sandstränder, uppfriskande laguner och sval nyans från höga ekar och exotiska träd skapar den ultimata vattenparken för gästkomfort. Personliga cabanas dot strandlinjen för dem som vill ha en privat reträtt. Hela parken är utformad för att begränsa väntetider och ger enkel tillgång till åkattraktioner, sevärdheter och till och med restauranger. De som inte vill lämna sin loungestol i komfort kan till och med njuta av servitjänsten på stranden. Allt detta ger mer tid till vårdslös familjen kul.

Aquatica kommer att vara det naturliga komplementet till en hel dags äventyr på SeaWorld Orlando och skapa en trio av SeaWorld Parker i Central Florida som kollektivt ger erfarenheter som finns ingen annanstans i världen.

"På en destination som är känd för att fördjupa familjer i roligt, erbjuder SeaWorld parkerna den ultimata familjesamhället, förbinder gästerna till havet - och med varandra - i tre imponerande, interaktiva men väldigt olika sätt", säger Joe Couceiro , företagschef för marknadsföring.

 

Universal Studios:

Ett kluster av tre attraktioner, allt på ett ställe.

Båda Universal Studios Parker - Universal Studios Florida och Island of Adventure - har åkturer och visar teman kring filmer. De samlar de mest oförglömliga mötena hela tiden och utmanar dig att "leva äventyret".

Universal City Walk, en utomhus shopping, matsal och nöjesområde, är också hem för Hard Rock Cafe, en populär konsertplats.

Gå in i två områden av banbrytande spänning och magisk kul i Universal Islands Islands of Adventure ™ och Universal Studios Florida ™. Steg inuti berättelsen på gatorna i Diagon Alley ™ där dolda faror lurar långt under Gringotts ™ -banken. Resa till byn Hogsmeade ™ och in i Hogwarts ™ slott för en storslagen resa genom himlen.

Kom och upplev Harry Potters trolldom som aldrig förrän, gå med i Hagrid ™ för att flyga långt bortom grunderna för Hogwarts ™ slott, djupt in i den förbjudna skogen, för att upptäcka sällsynta magiska varelser på ett helt nytt spännande berg och dalbana äventyr.

 

Busch Gardens, Tampa

Busch Gardens har en av de bästa samlingarna av roller coasters i USA, liksom en prärie av exotiska djur. Och, naturligtvis, ölprover (Anheuser Busch / Budweiser !!!).

 

Discovery Cove är där du kan fördjupa dig i äventyr överallt du vänder och glömmer dina bryr om dagen.

Allt du behöver fokusera på är att interagera med delfiner, fåglar, fisk och strålar i en allomfattande miljö. Närvaro är begränsad till 1.000 gäster per dag vid detta reservations-bara äventyr, vilket skiljer sig från de andra attraktionerna i Orlando.

Upplev både makt och lekfullhet under din personliga simtur med en bottlenose delfin. Det är centrum för ditt besök, men det är bara början.

Känn en unik blandning av både lugn och fångenskap när du snorklar bland tusentals strålar och exotiska fiskar och utforska korallrevens och grottornas prakt. Därefter anger du en serie gratisflygplatser där du kan röra, mata och interagera med hundratals färgglada tropiska fåglar.

Du förtjänar att vara i Discovery Cove.

 

Och för stranden älskare, är vi bara några minuter från Interstate 4 som kan vispa dig till de vita sandstränderna i Mexikanska golfen i St Petersburg och Clearwater, eller lika snabbt hastighet dig till östkusten, Kennedy Space Center och Cocoa Beach eller Daytona Beach.

 

Harry Potter Theme Park

Parken ligger på 20 hektar inom Universal Studios nöjespark / studior och inkluderar reproduktioner av Hogwarts School of Witchcraft och Wizardry, huvudgatan i Hogsmeade och Hogwarts Express-tåget.

 

 

Central Florida's Polk County

 

Central Florida Polk County är en av de vackraste, mångsidiga och populära semestermålen i världen. Detta är landet av oöverträffad naturskönhet och gamla Florida charm. Alla inom några minuter från temaparkens spänningar i närheten av Orlando och Tampa och den härliga sandstranden på kusten.

Med stadigvarande soliga himmel och en genomsnittlig årstemperatur på 72 grader är Polk County den perfekta semesterinställningen för människor i alla åldrar och intressen.

Den rika naturen med över 550 sötvatten sjöar gör det till en idealisk plats för fiskare, vattenskidåkare, cyklister, vandrare, fågelskådare och naturentusiaster. De som söker mer civiliserade miljöer hittar pittoreska centrum, ströet med perioden arkitektur, en romantisk reträtt och shoppers glädje.

Använd Polk County webbplats för att lära dig mer om var du ska båt, fisk, cykel, läger, fågelskådning, vandra, shoppa, äta och mer. Vi lovar att peka på platser av solsken, dagdrömmar och varaktiga minnen. Detta är en utmärkt webbplats för alla saker i och runt PatricksVilla.

 

                      

 


Tänker du hyra en amerikansk dröm?

Harley-Davidson Authorized Rentals erbjuder dig det ultimata ridande äventyret och oöverträffad kvalitet och service.

 

 

Theme Parks and TICKETS

Excellent Rates for Orlando Attraction Tickets

 

www.keithprowsetickets.com

 
Lonely Planet is famous for their travel tips. 
Click on the logo and you will be re-directed to their Orlando page.
Very worth looking at.

 

CAR RENTAL

 

 

Varning:
Vi har använt några av de företag som visas på denna sida och var nöjda med den tjänst de tillhandahöll.
Vi accepterar dock inte ansvaret om tjänsten från någon av leverantörerna inte matchar dina förväntningar.
Några av de visade företagen har aldrig använts eller rekommenderats, men kan hjälpa till med att få information.

 

Om du har några kommentarer eller erfarenheter angående dessa webbplatser, vänligen maila oss

 

CURRENCY EXCHANGE

Samla dina pengar på flygplatsen efter incheckningen.

 

Vi rekommenderar personligen följande

Restauranger i eller runt Orlando

 

En autentisk brasiliansk Churrascaria (stekhus) som kombinerar
köket i södra Brasilien med den generösa andan i texas.

Detta är inte en plats för vegetarianer

 

Mycket bra Tex / Mex mat kombinerat med en trevlig atmosfär och trevlig personal.
Om någon i din fest firar sin födelsedag på dagen,
låt din servitör veta och se upp för en överraskning.

 

Southern Dunes Golf and Country Club

Polk County

 

PatricksVilla

Var du är mer än bara en gäst

 

British Airways - for hotels, car hire, flights

Hem
Foton
Villan
Plats
Attraktioner
Kontakta
Priser
Tillgänglighet
Vem är Patrick
Vanliga frågor
Golf
Handla